הלם, צער וכאב ואבל כבד ברמת השרון בעקבות פטירתו של אהרון טובים ז”ל, דמות מוכרת ואהובה בשכונת מורשה. אהרון המנוח הוא בנו של רב שכונת מורשה, הרב יפת טובים.
אהרון טובים ז”ל פרנס את משפחתו מעבודתו כטכנאי מזגנים מקצועי וכקבלן שיפוצים עצמאי. ביום חמישי 31 באוקטובר 2024, בעודו מתקין מזגן בבית מגורים בבני ברק, ברחוב משה פרדו, הוא נפל מגובה של שישה מטרים בתאונת עבודה ונהרג.
הוא הותיר אחריו רעייה וחמישה ילדים. הוא נטמן בבית העלמין של רמת השרון למחרת.
“אהרון היה בשכונה כתובת לכול בעיה”, אמר למקומון הדיגיטלי, שרון אונליין, אחד מוותיקי מורשה. “הוא תיקן, שיפץ, נתן ייעוץ לכול בעיה בבית והכול בנועם הליכות, התחושה שלנו היא של אבידה קשה. התאונה הטרגית התרחשה בזמן שאהרון ביצע תיקון בחינם לאדם מבני ברק שפנה אליו בבקשת עזרה”.
לאחר התאונה הטרגית, הגיעו לשטח כוחות הצלה רבים, ביצעו בו פעולות החייאה והבהילו אותו לבית החולים בילינסון בפתח תקווה, שם נקבע מותו בטרם עת.
המשטרה ביקשה להעביר את המנוח למכון לרפואה משפטית, לנתיחה, אולם לבקשת המשפחה ובהשתדלות מנכ”ל זק”א, צבי חסיד, ובסיוע סנ”צ רותם וסקר וצוות המכון לרפואה משפטית, הוא שוחרר לקבורה והועבר בצהרי שישי, 1 בנובמבר 2024, באמבולנס של זק״א לבית העלמין ברמת השרון.
תגובות