*עיריית רמת השרון ומרחב ירקון הודיעו היום (6 במרץ 2025) על הקמת מערך מצלמות במתחם ביג גלילות ופתיחת נקודת שיטור ברובע העשירי של רמת השרון.
כמו כן, בעקבות תפיסת השב”חים הרבים בביג פאשן גלילות בימים האחרונים, מאז שהושק ונפתח ב-27 בפברואר 2025, יוקם צוות משותף עירוני-משטרתי לבחינה של הרחבת שיתוף הפעולה והרחבת הנקודה המשטרתית בהמשך, כדי להגביר את תחושת הביטחון של מאות אלפי המבקרים.
הבוקר התקיימה פגישה בין מפקד מרחב ירקון, תנ”צ צחי שרעבי וצוותו, לבין השריף של רמת השרון, ראש העיר איציק רוכברגר, בשטח.
בפגישה השתתפו גם ממלא מקום ראש העיר, יעקב קורצקי, מנכ”לית העירייה, פרח מלך, וראש אגף ביטחון בעירייה, קובי אלפסי.
בפגישה הוחלט על פתיחת נקודת משטרה ברובע העשירי שתיתן מענה למאות אלפי המבקרים במקום.

תת ניצב צחי שרעבי מפקד מרחב ירקון. צילום: המשטרה
הצוות המשותף יבחן כיצד ניתן להגדיל ולעבות את כוח האדם, בנקודת השיטור, או במילים פשוטות: מי יממן.
עוד סוכם, לטובת הגברת הביטחון האישי במתחם גלילות צפון, לפרוס בו רשת של מצלמות אבטחה בעלות של עשרה מיליון שקלים.
רוכברגר, שפתיחת ביג פאשן גלילות הביאה משב רוח צונן לקופת העירייה שלו (30 מיליון שקל נוספים בשנה), יכול עכשיו להרשות לעצמו לא לחסוך (במילים): “בפגישה גיליתי רוח חדשה. אני אופטימי לגבי שיתוף הפעולה עם משטרת ישראל. אנחנו משוכנעים כי בעזרת פעילות משותפת עם מרחב ירקון, נוכל להגביר את הנוכחות המשטרתית ברובע העשירי, ולשדרג את שיתוף הפעולה, על מנת לתת מענה אבטחתי, ביטחוני ואכיפתי בזמן אמת. אני מודה למפקד המרחב תת ניצב צחי שרעבי על הפגישה ועל שיתוף הפעולה”.

איציק רוכברגר. איור AI – שמואל אליעז
תגובות