עיריית רמת השרון תחל השבוע בשיפוץ נרחב של שני מוקדים עירוניים מרכזיים: פארק הנצח ורחוב סוקולוב.
הפארק יעבור מתיחת פנים מלאה הכוללת החלפת מתקני משחקים, חידוש הדקים, והוספת ריצוף, החלפת גומי במתחמי המשחקים לילדים, גינון נרחב, החלפת דשא וצנרת השקיה, החלפת אשפתונים ועוד. בהמשך יתווסף לפארק גם מתחם פודטראק על מנת להחיות את הפארק. עלות השיפוץ כ-2 מיליון שקלים.
רחוב סוקולוב שחווה בימים אלה פריחה בזכות ברי היין והמסעדות החדשות יעבור גם הוא שיפוץ נרחב הכולל החלפת אדניות, תיקון מדרכות, החלפת פחים, ניקוי יסודי ועוד בעלות של 700 אלף שקלים.
פרח מלך מנכ”לית עיריית רמת השרון: “פארק הנצח חייב מתיחת פנים אשר תחזיר אותו להיות פארק שוקק והומה. אחרי השיפוץ נפתח מתחמי מזון ונדאג שזה יהיה פארק שתושבי רמת השרון יבלו בו וייהנו ממנו. ברחוב סוקולוב מתחיל תהליך חיובי מבחינה מסחרית וקולינארית ואנחנו נדאג שהרחוב עצמו ישודרג ויביא חוויית בילוי עירונית לתושבות ותושבי רמת השרון וגם לתושבים מערים שכנות”.
הכל טוב ויפה אבל רציתי לדעת למה כל עיר יש בה מספר מסעדות טובות ורק רמהש מצטמצמת לכמה מקומות קטנים ועממיים של חומוס פלאפל ושווארמה… צריך קצת לעניות דעתי לחשוב על כך. פעם זה היה אחרת…. וחבל.