היום, רביעי ה-15.10 יובא למנוחת עולמים גיא אילוז ז”ל שהושב לישראל לאחר שנחטף לעזה. ההלוויה תצא מראשון לציון ותעבור במחלפי איילון צפון עד לבית העלמין כפר נחמן ברעננה.
מסעו האחרון של אילוז יצא מראשון לציון בשעה 15:00 ומשפחתו ומטה החטופים מזמינים את עם ישראל לעמוד לצדי הדרך עם דגלי ישראל וללוות אותו בדרכו האחרונה.
מסע הלוויה מתוכנן להגיע סביב השעה 16:15 למחלף רעננה מערב (מכביש 531 לדרך ירושלים), ולהמשיך לאורך דרך הפארק עד לבית העלמין – שם תחל הלווייתו בשעה 16:30.
גיא, בנם של מישל ודוריס ואח לאורי ומאי, מוכר בתעשיית המוזיקה כמי שהיה טכנאי קול של אמנים רבים כמו להקת היהודים, מתי כספי ושלום חנוך. הוא תועד נמלט מאזור מסיבת הנובה ב-7 באוקטובר והספיק לעדכן את קרוביו שיורים עליו. הוא נחטף חי ופצוע ונרצח בשבי חמאס, כשהוא בן 26 בלבד.
זמנים ותחנות מסלול דרכו האחרונה של גיא:
15:00 – ראשון לציון אחד העם 1.
15:15 – צומת בית דגן.
15:45 – מחלפי איילון צפון: לה גווארדיה, השלום, ארלוזורוב, ההלכה, רוקח.
16:00 – גשר גנדי מצפון למחלף גלילות.
16:15 – מחלף רעננה מערב ולאורך דרך הפארק.
16:30 – יחל טקס הלוויה בבית העלמין כפר נחמן ברעננה.
תגובות