הילדה לימור חיה (5) מכפר סבא, שנפגעה לפני כשלושה שבועות מנפילת שער חניה חשמלי, נפטרה בשני, 21 באפריל 2025 מפציעה.

האירוע הקשה התרחש לפני כשלושה שבועות, כשפרמדיקים של מד”א הוזעקו לטפל בילדה שנחבלה משער חשמלי ונפצעה באורח קשה. אחרי טיפול ראשוני הם פינו אותה לבית החולים מאיר בעיר עם פגיעה רב מערכתית.

חובש בכיר במד”א, ניר קיסר, סיפר אז: “הגענו למקום במהירות וראינו את הילדה בסמוך לשער כשהיא מחוסרת הכרה וסובלת מחבלה רב מערכתית. הענקנו לה טיפול רפואי שכלל סיוע בהנשמה ופינינו אותה בדחיפות בניידת טיפול נמרץ לבית החולים כשמצבה קשה ויציב”.

עם היוודע דבר מותה פרסם ראש העירייה, רפי סער, פוסט בפייסבוק בו כתב: “בצער עמוק ובכאב רב אנו נפרדים מחיה לימור, הילדה בת ה-5 מכפר סבא, שנפגעה אנושות באירוע טראגי ולא שרדה”.

“הלב של כולנו עם המשפחה ברגע הקשה מנשוא הזה. בשם תושבי כפר סבא, אני שולח תנחומים וחיבוק גדול. משתדל ולא מוצא את מילות הנחמה, יהי זכרה ברוך”.