ארבע מנהלות חדשות נכנסות לתפקידי ניהול בבתי הספר ובחטיבות הביניים בהוד השרון. כולן מגיעות עם ניסיון קודם במערכת החינוך, ושלוש מהן הן תושבות העיר.
אורית אברהם, ילידת ותושבת הוד השרון, תנהל את בית הספר היסודי המגן. בעבר לימדה בבית הספר ממלכתי א', ובשבע השנים האחרונות כיהנה כסגנית מנהלת והייתה שותפה להובלת תהליכים פדגוגיים בבית הספר. אברהם תחליף את ארן דולב שניהלה את בית הספר.
שרון פלג, תושבת הוד השרון, מכירה היטב את בית הספר היסודי "מנחם בגין" שאותו תנהל. היא עובדת במקום מאז שנת 2017 ואף שימשה כסגנית המנהלת. לאורך השנים הובילה בבית הספר תוכניות ותהליכים חינוכיים. פלג נכנסת לנעליה של ספי זלצמן, שפרשה מניהול בית הספר בגין, שממשיכה בדרכה החינוכית ותנהל את מרכז פסג"ה בכפר סבא, וממנו תמשיך לתרום לקידום תהליכי הוראה ולמידה גם בהוד השרון.
רותי ברקו מן, גם היא תושבת העיר, תחליף את אורית קורן בניהול חטיבת הביניים השקמים. ברקו מן מגיעה לתפקיד לאחר עשור בתיכון הדרים. במהלך השנים מילאה בבית הספר שורה של תפקידים, בהם רכזת שכבה, רכזת העתודה המדעית – טכנולוגית ורכזת אזרחות, לצד חינוך כיתה והובלת מיזמים חינוכיים.
מאיה גרנט מונתה לתפקיד מנהלת חטיבת הביניים השחר. גרנט החלה את דרכה במערכת החינוך הקדם-יסודי ובהמשך מילאה תפקידים בבית הספר ממלכתי א'. בחמש השנים האחרונות ניהלה את בית הספר קשת בכוכב יאיר, וכעת תחזור למערכת החינוך בהוד השרון כמנהלת חטיבת הביניים השחר – ותחליף את פרח אהרונהיים.
תגובות