הבעלים של מסעדת “לנדוור” הוד השרון, רינת ואפי ישראלי, ובנם שגיא, מחכים כבר שישה שבועות שאביתר דוד וחברו גיא גלבוע דלאל שבילו במסיבה ב”רעים” יחזרו הבייתה. אביתר, בן 22, הוא “החבר הכי טוב” של שגיא הבן – ובשנה וחצי האחרונות הוא גם הברמן והאחמ”ש בסניף. ביום שישי הקרוב, 24.11, ייערך בלנדוור המקומי אירוע למען השבתו של אביתר.

“אביתר הוא ילד נעים הליכות, קשוב ואכפתי, גיטריסט מחונן שהמוזיקה היא חלומו הגדול, אהוב כל כך על משפחתו, חבריו וכל הסובבים אותו”, מספרת רינת ישראלי, “לפני כמה שבועות ערכנו לכבוד אביתר וגיא שולחן שיחכה להם, עד שיחזרו אלינו ושוב נשב יחד כמו תמיד”.

השולחן הריק בלנדוור הוד השרון - מחכים לאביתר דוד. צילום באדיבות הסניף

השולחן הריק בלנדוור הוד השרון – מחכים לאביתר דוד. צילום באדיבות הסניף

כגיטריסט מחונן המוסיקה ממלאה תפקיד עצום בחייו של אביתר, ולכן החליטו בסניף להתכנס ביום שישי הקרוב עם קרוביו – ולשיר ולנגן למען השבתו. לצורך האירוע, חברו הבעלים של בית הקפה להרכב שנקרא “הרכב 19 וחצי”, שחבריו מנגנים כבר שישה שבועות בהתנדבות ברחבי הארץ.

בשישי הזה, בשעה 16:00, ההרכב יופיע וינגן שירים ישראלים באירוע “מנגנים עם אביתר”, בתקווה שבפעם הבאה אביתר עצמו יצטרף להרכב.

באירוע ישתתפו חברים ומכרים של המשפחה ולכן מספר המקומות באופן טבעי מוגבל – אך הקהל הרחב מוזמן.