ההרצליינים כבר הוכיחו במלחמה הזו פעם אחר פעם את מחויבותם לערכים כמו ערבות הדדית – ולנו, ב”שרון אונליין”, אי ספק כי גם במקרה הזה, ההתגייסות תהיה מרגשת.
זהו רותם בן 25, לוחם במילואים מאז השבת השחורה, ב-7 לאוקטובר. הוא עצמאי בתחילת הדרך שמטפל במגע ותנועה ויש לו קליניקה בהרצליה לטיפול במגע ובתנועה. “אני מטפל באנשים עם בעיות אורתופדיות ועוזר להם בעזרת שילוב של שלוש עולמות: מגע, תנועה ותודעה”, הוא מספר.

רותם ברגר בקליניקה. צילומים: פרטי
עקב המצב, העסק של רותם ברגר מושבת לחלוטין כבר קרוב לחודשיים. מאחר שמדובר בעסק צעיר יחסית, בן שנה וחצי, רותם נקלע ל”מצב מורכב כלכלית”.
בימים האחרונים הורחב מתווה היציאות חדש בגדוד שבו משרת רותם, מה שמאפשר לו לחזור לתפעל את הקליניקה חלקית – ולהשכיר אותה במקביל בימים שבהם הוא לא נמצא. הוא העלה בפייסבוק שבו מבקש שתגיעו לקליניקה שלו.

רותם ברגר. צילומים: פרטי
תגובות