השילוב המנצח בין חזה עוף לשעועית ירוקה עומד במרכז המתכון השבועי שלנו.
מצרכים
- שקית שעועית ירוקה שלמה עדינה (בקפואים)
- 400 גרם חזה עוף חתוך לקוביות או רצועות בצל בינוני חתוך לרצועות דקות
- 5 כפות סויה
- שתי כפות טריאקי
- כף סילאן
- 1 כף רוטב צ'ילי חריף או מתוק
- מעט פלפל גרוס
- שלוש כפות שמן זית
אופן ההכנה
מחממים שמן זית בסיר רחב או מחבת גדולה. מוסיפים את החזה עוף לטיגון קל רק עד שמשנה את צבעו, מוסיפים מעט פלפל שחור ומוציאים לצלחת. לאותו סיר מוסיפים את הבצל עד שמזהיב, מוסיפים את השעועית ומטגנים מעט. מוסיפים את כל הרטבים ובעזרת כף עץ מערבבים במשך כחמש דקות, מוסיפים את החזה עוף ומקפיצים עוד כמה דקות. התבשיל מוכן שהרוטב מעט מצטמצם והשעועית מעט התרככה.
הערה: אפשר להוסיף בשלב טיגון הבצל גם פלפל גמבה ופטריות. אם אתם אוהבים את השעועית יותר רכה, תבשלו עוד מספר דקות.
בתיאבון!
קמליה שלום באינדקס העסקים של שרון און ליין – לחצו כאן
תגובות