יום כיפור כבר בפתח והמתכון השבועי שלנו לוקח אותנו לדקות שאחרי סיום הצום.

המצרכים:

100 גרם חמאה רכה (חבילה קטנה)

1 שמנת חמוצה (200 מ"ל)

1 קמח תופח קטן (350 גרם)

3 חלמונים

לערבב הכל לבצק רך ולהניח במקרר לחצי שעה עד שעה.

מצרכים לקרם מרנג:

3 חלבונים

1 אינסטנט פודינג וניל

חצי כוס סוכר

אופן ההכנה:

מקציפים את החלבונים עם הסוכר במהירות גבוהה לקבלת קצף תפוח אך לא לגמרי יציב.

להוסיף את הפודינג ולהקציף עוד דקה שתיים, עד שהקרם מסמיך.

להניח בקירור.

לחלק את הבצק לשלושה חלקים ולרדד כל חלק למלבן דק.

למרוח שליש  מקרם המרנג באופן שווה על המלבן ולגלגל לרולדה.

לחתוך בעזרת קלף או סכין חדה לשושנים ולהניח על גבי נייר אפיה (לא צפוף).

להכניס לתנור שחומם מראש ל 170° לרבע שעה עד הזהבה קלה.

גמר חתימה טובה! ובתיאבון בסוף הצום…

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום

קמליה שלום

קמליה – אוכל שנעשה באהבה!


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן