ירקות מוקפצים זו הדבר הכי קל להכנה. מוסיפים אותם לאורז לבן ויש לכם מנה מושלמת לסוף השבוע.
המצרכים:
בצל
שני גזרים
קישוא / זוקיני
גמבה
כוס פרחי ברוקולי קטנים
כוס שעועית ירוקה שלמה עדינה
שן שום כתושה
שלוש כפות סויה
מעט שמן שומשום
כף סילאן טבעי
מלח ופלפל
שמן זית
אופן ההכנה:
חותכים את כל הירקות לרצועות גסות.
במחבת גדולה מחממים שמן זית.
מוסיפים את הבצל והגזר להזהבה קלה ואז את שאר הירקות תוך ערבוב.
מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומקפיצים במשך מספר דקות.
טועמים ואם יש צורך מוסיפים עוד תיבול.
מגישים על אורז לבן.
ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן
קמליה שלום. צילום: פרטי
תגובות