ירקות מוקפצים זו הדבר הכי קל להכנה. מוסיפים אותם לאורז לבן ויש לכם מנה מושלמת לסוף השבוע.

 

המצרכים:

בצל

שני גזרים

קישוא / זוקיני

גמבה

חזקים ביחד. לנדוור

כוס פרחי ברוקולי קטנים

כוס שעועית ירוקה שלמה עדינה

שן שום כתושה

שלוש כפות סויה

מעט שמן שומשום

כף סילאן טבעי

מלח ופלפל

שמן זית

 

אופן ההכנה:

חותכים את כל הירקות לרצועות גסות.

במחבת גדולה מחממים שמן זית.

מוסיפים את הבצל והגזר להזהבה קלה ואז את שאר הירקות תוך ערבוב.

מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומקפיצים במשך מספר דקות.

טועמים ואם יש צורך מוסיפים עוד תיבול.

מגישים על אורז לבן.

 

ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

קמליה שלום

קמליה שלום. צילום: פרטי


להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון אונליין"

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר יונה לחץ כאן

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת הוד השרון לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

קבוצת נדל"ן לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן