שמים קצוץ על שולחן החג / קמליה שלום

כבד קצוץ הוא תמיד להיט על שולחן החג. כמה שלבים פשוטים – ויש לכם מעדן. חג שמח!

לא משנה מאיזו עדה אתם – כבד קצוץ תמיד יהיה להיט על שולחן החג. כל כך טעים ורך, ממש מעדן!
יש כמה שלבים להכנה, אבל זה פשוט ולחלוטין שווה את המאמץ.

טלי למדן יועצת נדל"ן

מצרכים:

  • 500 גרם כבדי עוף מוכשרים (למי ששומר).
  • 4 ביצים קשות
  • שלושה בצלים גדולים
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל

אופן ההכנה

קוצצים את הבצלים קיצוץ גס  ומטגנים עם שמן זית עד הזהבה, שיהיו ממש זהובים / חומים. זה לוקח קצת זמן, אז סבלנות!
מוציאים ומקררים.
לאותה מחבת מוסיפים מעט שמן ומטגנים את הכבדים, דקה שתיים מכל צד לא יותר – שלא יתייבשו!
מעבירים את כל המצרכים למעבד מזון,  מלח ופלפל  ומתחילים לקצוץ בפולסים עד קבלת המרקם הרצוי.
טועמים ואם יש צורך מוסיפים מלח ופלפל.
שיהיה בתיאבון וחג שמח🍷

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן

קמליה שלום
ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

One thought on “שמים קצוץ על שולחן החג / קמליה שלום”

  1. כבד קצוץ לא מכינים עם שמן סית. שומן אווז או עוף אוו טוחנים במטחנת בדר כדי שלא יהפוך לפטה כבד שטעים מאד אך אינו הדבר עצמו. שמן ניטרלי כמו תירס או קנולה. כמו כן כבד קצוץ קוצצים עם סכין א

השאר תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.