לספרד לא נטוס בפסח הזה, אז למה שלא נביא אותה אלינו? הנה מתכון קליל שישדרג לכם את הסדר
בחג הזה כולנו בארץ, אז בואו נעשה אותו הכי שמח שאפשר עם משקה שישדרג לנו את ליל הסדר.
ואם אי אפשר לטוס לספרד – נביא את ספרד אלינו!! הנה מתכון לסנגריה הכי טעימה שטעמתם – חמה או קרה מה שבא לכם. זה כל כך קל, שאני מבטיחה לכם, שמהיום הסנגריה הזו תככב בכל חגיגה שלכם 💃💃

מצרכים:
- בקבוק יין אדום יבש (מרלו, קברנה…מה שבא לכם)
- שלוש מקלות קינמון
- כוס תרכיז סיידר תפוחים
- שלושה גרגירי פלפל אנגלי
- מעט אגוז מוסקט (רצוי לגרד טרי)
- תפוח אחד חתוך לקוביות קטנות
- תפוז אחד חתוך לקוביות קטנות
אופן ההכנה
שמים הכל בסיר ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים עוד 5 דקות עם מכסה סגור.
אפשר להגיש חם ואפשר להעביר לקנקן אטום ולשמור בקירור.
מומלץ לקנות את הסיידר בבקבוק זכוכית הירוק (התרכיז, לא משקה!). שימו בהתחלה רק חצי כוס ותטעמו. אם אתם רוצים יותר מתוק – אז תוסיפו…
אני מכפילה כמויות כי עפים על זה 🙂
