קציצות טונה ב-15 דקות / קמליה שלום

אפשר לטגן ואפשר לאפות – קבלו מתכון לקציצות טעימות ובריאות, שמשתלבות בכל ארוחה

איך אנחנו שוברים את הראש –  מה להכין לילדים?  בוקר…צהריים…ערב…ועכשיו כשחוזרים ללימודים – גם מה למרוח בכריך?! הנה פתרון קל, טעים ובריא: קציצות טונה שילדים ממש אוהבים! הן טעימות, בריאות ומשתלבות בכל ארוחה.  אההה.. כן, והן  גם מחליפות את הכריך.

קבוצת ז'אן שיווק נדלן. חולמים על פנטהוז בהרצליה? צורי ונעמי

מכינים אותן בקלי קלות, לא יותר מ-15 דקות ואז לתנור. אפשר לטגן ואפשר גם לאפות.

מצרכים:

  • 2 קופסאות טונה מסוננות משמן
  • תפוח אדמה בינוני מגורד דק
  • קישוא גדול מגורד דק (לא מרגישים ולא רואים אותו בקציצה)
  • בצל בינוני קצוץ דק
  • שתי כפות פטרוזיליה קצוצה (לא חובה)
  • ביצה אחת
  • 3 כפות פירורי לחם
  • כפית מיץ לימון
  • מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה

סוחטים היטב את כל הירקות מנוזלים (חשוב מאוד!) ומערבבים את כל המצרכים.
יוצרים קציצות (בערך 20) ומטגנים בשמן חצי עמוק.
אם רוצים לאפות, משמנים נייר אפיה על גבי התבנית, מניחים את הקציצות ומרססים אותן בשמן.
מכניסים לתנור שחומם מראש בחום 200°,  בערך רבע שעה,  עד שהקציצות שחומות.
אמרתי קל, נכון…? אז שיהיה בתיאבון!

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן

קמליה שלום
ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

השאר תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.