מגיע לנו פיצוי בסוף השבוע הזה ורצוי שיהיה קל להכנה – ממש כמו המתכון הזה
עוד סגר בדרך ואין ברירה אלא להמתיק קצת את הגלולה עם פאי שוקולד, טעים ממש – ומאוד קל להכנה. ההוראות פשוטות – והילדים כמובן יודו לכם 🙂

לתחתית:
בצק פריך מתוק. אפשר להכין ואפשר גם לקנות (הכי קל) שמרית או מעדנות, יש בכל סופר ומגיע כבר מרודד. מהדקים לתבנית פאי ואופים חצי אפייה בתנור (180° בערך 8 דק').
למלית:
- 2 ביצים
- 4 כפות סוכר
- 200 גרם שוקולד מריר איכותי
- חצי מיכל שמנת מתוקה
- 20 גרם חמאה
לגנאש:
- חצי מיכל שמנת מתוקה
- 100 גרם שוקולד מריר איכותי
מקציפים במיקסר על מהירות גבוהה ביצים עם סוכר, כ 4 דקות.
בינתיים ממיסים במיקרוגל את שאר חומרי המלית: השוקולד, חצי שמנת וחמאה.
מערבבים טוב ומקפלים לקצף הביצים.
שופכים על הקלתית החצי אפויה ומכניסים שוב לתנור (160°) ל20 עד 25 דקות (לא יותר).
מניחים להצטנן.
ממיסים את השוקולד והשמנת ושופכים מעל.
מכניסים למקרר לשעתיים לפחות.
אפשר לקשט עם קוקוס קלוי או אגוזים טחונים.
תכינו, זה פשוט וטעים ממש!
