הכינו את הבאגט – מרק בצל בניחוח צרפתי / קמליה שלום

מרק חמים, עם באגט וגבינה שתבחרו – וכוס יין לבד בצד. מה עוד אפשר לבקש בחורף

אין כמו מרקים בחורף – והמרק הזה במיוחד: מרק בצל שממלא את הבית בניחוח צרפתי קסום. אחרי ההכנה, מוזמנים למזוג צלחת מרק חמים, להניח בפנים צנים באגט עם גבינה שתבחרו, למלא כוס יין לבן ולהתענג על כל רגע.

דורון כץ נדל"ן מעוניינם למכור נכס?

המצרכים

5 בצלים בינוניים או 4 גדולים פרוסים לרצועות דקות מאוד
1 בצל סגול קטן (לא חובה) פרוס לרצועות דקות
20 גרם חמאה ושתי כפות שמן זית (לפרווה 4 כפות שמן זית במקום חמאה)
כוס יין לבן
כף קמח
כף מרק בצל
חצי כף רוטב סויה
חצי כפית סוכר חום
חצי כפית מלח
חצי כפית פלפל גרוס
ליטר וחצי מים (7 כוסות)

אופן ההכנה

לחמם סיר נון סטיק עם השמן והחמאה.
להוסיף את כל הבצלים ולטגן במשך כרבע שעה 20 דקות עד שכל הבצל משחים יפה (צבע חום, ראו בסרטון).
מוסיפים את היין ומבשלים דקה.
מוסיפים את הסויה ואחר כך את הקמח תוך ערבוב מתמיד.
לתבל במעט מלח, פלפל וסוכר.
להוסיף את המים ולבשל בערך 20 דקות עד חצי שעה.
המרק מוכן כשהוא קצת מסמיך.
זה הזמן לטעום ואם יש צורך להוסיף מלח/פלפל.

בתיאבון (:

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" הרצליה לחץ כאן

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" רמת השרון לחץ כאן

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" כפר שמריהו לחץ כאן

להצטרפות לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

להצטרפות לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן

קמליה שלום
ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

השאר תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.