ליד הקפה: ביסקוטי ממכר – וגם בריא / קמליה שלום

ויש גם גרסה מופחתת סוכר. זהירות, זה ממכר!

הנה מתכון לביסקוטי שזה נישנוש גם טעים וגם בריא – וכמובן מותאם לטבילה בקפה או התה!
זהירות, זה ממכר (:

הצטרפו לקבוצות האימון של Alik Fit - אליק

כמה דברים לפני

אפשר להוסיף גם קצת תמרים, חמוציות או שוקולד, במקרה כזה תפחיתו קצת מהסוכר.

אם אתם אוהבים את הביסקוטי קצת רך – אין צורך להכניס שוב לתנור.

מצרכים

  • כוס וחצי קמח + א. אפיה (אפשר גם קמח מלא)
  • 3/4 כוס סוכר
  • 2 ביצים
  • שתי כפות שמן
  • 1 סוכר וניל
  • 200 גרם אגוזים מאיזה סוג שתרצו (שקד, לוז, מלך, פקאן…)
  • מעט גרידת לימון

אופן ההכנה

לא עוד חלומות רעים ומחשבות מפחידות - מרכז מתחברים

מערבבים הכל יחד ויוצרים בעזרת נייר האפייה גליל ארוך (ראו סרטון).

להניח בתבנית על גבי נייר אפייה ולהכניס לתנור שחומם מראש 160° בערך 45 דקות.
אפשר גם להניח בשתי תבניות אינגליש עם נייר אפייה. מוציאים לאחר שהגליל מתקשה ומזהיב. מחכים שיתקרר ופורסים בעזרת סכין חדה פרוסות דקות, קצת פחות מ-1 ס"מ .

מניחים בתבנית ומכניסים שוב לתנור בערך רבע שעה 140°.

מניחים להצטנן – ואפשר בינתיים להרתיח מים לקפה / התה. תיהנו!

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" הרצליה לחץ כאן

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" רמת השרון לחץ כאן

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" כפר שמריהו לחץ כאן

להצטרפות לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

להצטרפות לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן

קמליה שלום
ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

השאר תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.