סלמון עם בטטות ותפוחי אדמה / קמליה שלום

קלי קלות ויש לכם מנה מנצחת, חגיגית ומרשימה ביותר לשולחן החג 🙂 עוד מנה שמכינים בסיר אחד, בלי יותר מידי בלאגן!

היה טעים? רוצים לבקש מתכון מיוחד? כתבו לי בתגובות!

דורון כץ נדל"ן מעוניינם לקנות נכס?

המצרכים:

  • 7 נתחים של סלמון (אפשר גם שלם).
  • שני תפוחי אדמה
  • שתי בטטות
  • חציל בינוני
  • לרוטב
  • 3 כפות שמן זית
  • 3 כפות סילאן
  • כף אחת סויה
  • 3 שיני שום כתושות
  • רבע כפית פלפל שחור
  • חצי כפית מלח
  • שתי כפות מים
סלמון בתנור המתכון של קמליה

אופן ההכנה:

יש לבשל את התפוחי אדמה והבטטה בסיר עם מים או בתנור שיהיו כמעט מוכנים.
לקלף, לחתוך לרבעים ולסדר בתבנית או סיר רחב יחד עם נתחי הסלמון בשכבה אחת.
לערבב את כל מרכיבי הרוטב ולשפוך מעל הכל.
(להשאיר כף מהרוטב בצד).
להניח בצד ובינתיים לחמם תנור ל200°.
בזמן שהתנור מתחמם תהפכו את הנתחים מידי פעם כך שהרוטב יעטוף את הכל.
להניח את ענף הרוזמרין בתבנית ולהכניס לתנור לבערך 20 דקות!

מוציאים מהתנור ומברישים בעזרת מברשת את הרוטב שהשארנו בצד.

זהו!!!!

טלי למדן יועצת נדל"ן
קמליה שלום
ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

.

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן

השאר תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.