מעורב ירושלמי מטריף / קמליה שלום

כבדים וחזה עוף, בלי להסתבך ובלי להתחכם. טעים באחריות!

והפעם מנה מטריפה! מעורב ירושלמי מכבדים וחזה עוף, בלי להסתבך יותר מידי ובלי להתחכם. תעקבו אחרי ההוראות וההצלחה מובטחת. זהירות! טעים מידי. שמי קמליה ואני מאמינה שאוכל טעים נעשה באהבה.

טלי למדן יועצת נדל"ן
View this post on Instagram

והפעם @camelia_shalom מפנקת אותנו עם מתכון למעורב ירושלמי בגרסה הקלה 😉 כבדים וחזה עוף, בלי להסתבך! ⬇️ 5 כפות שמן זית או קנולה 600 גרם כבדי עוף נקיים (לחתוך לחתיכות של 2-3 ס"מ) 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות. בצל אחד גדול חתוך לרצועות דקות. כפית מלח, רבע כפית פלפל שחור כפית כמון כפית פפריקה מתוקה רבע כפית כורכום. אופן ההכנה: במחבת מחממים על אש גבוהה 3 כפות שמן ומטגנים את החזה עוף עד שמחליף צבע ומוכן, לא צריך להשחים. מעבירים לקערה. לאותה מחבת מכניסים את הכבדים, לאותו תהליך בדיוק, עד שמשנים את צבעם, שימו לב לא לייבש אותם. שיישארו קצת ורדרדים מבפנים (בערך 2-3 דקות). מוציאים לקערה. לאותה מחבת מוסיפים שתי כפות שמן ומטגנים את הבצל עד השחמה, מלאה, מוסיפים את כל התבלינים וממשיכים לטגן עוד חצי דקה. מוסיפים את הכבדים והחזה עוף ומערבבים הכל יחד בערך דקה שתיים. (שימו לב שלא למעוך את הכבדים). מעבירים לקערה ומפזרים מעל עלי כוסברה או בצל ירוק. מגישים לצד פירה או אורז לבן או אפילו סתם בפיתה(: טעים באחריות! #מתכוןשישי #מתכוןשבועי #מתכוןקל

A post shared by שרון און ליין-הרצליה/רמת שרון (@sharonline.co.il) on

המצרכים:

  • 5 כפות שמן זית או קנולה
  • 600 גרם כבדי עוף נקיים (לחתוך לחתיכות של 2-3 ס"מ)
  • 500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות קטנות
  • בצל אחד גדול חתוך לרצועות דקות
  • כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • כפית כמון
  • כפית פפריקה מתוקה
  • רבע כפית כורכום

אופן ההכנה:

במחבת מחממים על אש גבוהה 3 כפות שמן ומטגנים את החזה עוף עד שמחליף צבע ומוכן, לא צריך להשחים.
מעבירים לקערה.

לאותה מחבת מכניסים את הכבדים, לאותו תהליך בדיוק – עד שמשנים את צבעם. שימו לב לא לייבש אותם. שיישארו קצת ורדרדים מבפנים (בערך 2-3 דקות). מוציאים לקערה.

לאותה מחבת מוסיפים שתי כפות שמן ומטגנים את הבצל עד השחמה מלאה, מוסיפים את כל התבלינים וממשיכים לטגן עוד חצי דקה.

טלי למדן יועצת נדל"ן

מוסיפים את הכבדים והחזה עוף ומערבבים הכל יחד בערך דקה שתיים (שימו לב שלא למעוך את הכבדים).

מעבירים לקערה ומפזרים מעל עלי כוסברה או בצל ירוק.

מגישים לצד פירה או אורז לבן או אפילו סתם בפיתה 🙂

טעים באחריות!

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" הרצליה לחץ כאן

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" רמת השרון לחץ כאן

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" כפר שמריהו לחץ כאן

להצטרפות לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

 

קמליה שלום
ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

השאר תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.