10 דקות ויש לכם קישואים מבושלים בשמיר ולימון / קמליה שלום

הנה מתכון למנה קלה, טעימה, צמחונית ומלאה בטעם. השקעה קטנה – ומשתלמת!

בטור הפעם מנה קלה, טעימה, צמחונית ומלאה בטעם – עם כמה מוצרים בסיסיים שלרובינו יש במקרר' ואם לא אפשר לקנות בחנות הירקות הקרובה לביתכם. ההשקעה משתלמת 🙂

מתאמנים בלי תוצאות? יעל רותם דיאטנית קלינית!

המצרכים:

  • 8 קישואים / זוקיני קטנים עד בינוניים חצויים לאורכם ואז לחצי
  • בצל בינוני חתוך לרצועות דקות
  • כוס שמיר קצוץ
  • מיץ מחצי לימון או לימון שלם (מה שאוהבים)
  • שתי כפות שמן זית או קנולה
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • חצי כפית כורכום
  • כפית מרק עוף

אופן ההכנה:

בסיר רחב או מחבת גדולה מטגנים את הבצל עד השחמה.
מוסיפים את הקישואים וממשיכים לטגן 2-3 דקות, עד שמקבלים קצת צבע.
מוסיפים את התבלינים, חצי מכמות השמיר ואת הלימון ומטגנים עוד דקה. מוסיפים כוס וחצי מים רותחים (שלא יעבור את גובה הקישואים).
מבשלים על אש בינונית/גבוהה עד שהקישואים מתרככים מעט והרוטב מצטמצם!
מפזרים מעל את שארית השמיר ומגישים!

בתיאבון!!!

רוצה לקבל מתכונים של קמליה היישר לטלפון הנייד כל סופ"ש? הצטרפ/י לקבוצת הוואצאפ "מתכונים און ליין" >>> לחצ/י כאן

להצטרפות לקבוצות הוואצאפ של "שרון און ליין"

קבוצת הרצליה לחץ כאן

קבוצת כפר סבא לחץ כאן

קבוצת רעננה לחץ כאן

קבוצת רמת השרון לחץ כאן

קבוצת כפר שמריהו לחץ כאן

לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

לעמוד האינסטגרם של "שרון און ליין" לחץ כאן

קמליה שלום
ערוץ האינסטגרם של קמליה שלום – לחצו כאן

השאר תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.