יש לכם אורז מבושל במקרר, ששוכב ללא דורש? הנה מתכון מוקפץ קל וקצר לביצוע – אבל טעיםםם. קמליה שלום היא תושבת הרצליה, בעלת עסק לבישולים ביתיים בריאים. רוצים להציע לנו מתכון משלכם? שלחו לנו מייל: contact@sharonline.co.il
לפעמים כל מה שצריך זה אורז מבושל (אפילו כזה ששוכב במקרר יום יומיים), חזה עוף וקצת תבלינים. מתכון טעים בעשר דקות!!!
המצרכים:
- 3 כוסות אורז מבושל
- 250 גרם חזה עוף חתוך לקוביות
- חצי בצל בינוני חתוך לרצועות
- שתי כפות סילאן טבעי
- שן שום קטנה קצוצה
- מעט ג'ינג'ר (אם אין, לא חובה)
- ממלח, פלפל, כף מחוקה פפריקה מתוקה
אופן ההכנה:
מטגנים את הבצל עד הזהבה.
מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומטגנים עוד כמה שניות, מוסיפים את החזה עוף וממשיכים לטגן דקה שתיים, מוסיפים את התבלינים, מערבבים ואז מוסיפים את הסילאן.
ממשיכים לערבב עד שהחזה עוף מוכן.
מוסיפים את האורז ומערבבים הכל יחד משהו כמו דקה שתיים.
מגישים עם מעט כוסברה או בצל ירוק קצוץ.
בתיאבון (:
