פשוט טעים: שעועית ירוקה מוקפצת בפלפל אדום ופטריות / קמליה שלום

מוזמנים ליהנות ממנה בריאה וקלה מאוד להכנה, שנמצאת אצלי קבוע בתפריט. קמליה שלום היא תושבת הרצליה, בעלת עסק לבישולים ביתיים בריאים. רוצים להציע לנו מתכון משלכם? שלחו לנו מייל: contact@sharonline.co.il

מגיל צעיר גדלתי לאהוב את המטבח, מה שהוביל אותי לאחרונה להקים עסק ביתי שגודל ומתפתח. אני מבשלת אוכל ביתי על גווניו השונים, תוך מתן דגש לערכים בריאותיים. בזמנים אלו, אני ממשיכה כרגיל ובנוסף חוקרת ולומדת עוד על עולם האוכל, הבישול, וגם קורצת קצת לאפייה וקונדיטוריה.

מעוניינים לקנות נכס? - דורון כץ

בחרתי לשתף אתכם במתכון פשוט וקל להכנה, מנה טעימה ובריאה שנמצאת קבוע אצלי בתפריט.

המצרכים:

  • שקית שעועית ירוקה שלמה (סנפרוסט או חברה אחרת) שטופה ומסוננת
  • פלפל אדום חתוך לרצועות דקות
  • 4-5 פטריות חתוכות לרצועות
  • בצל בינוני חתוך לרצועות
  • מעט שמן זית
  • שתי כפות רוטב סויה
  • שתי כפות רוטב טריאקי
  • מלח, פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:

במחבת רחבה מחממים שמן זית ומוסיפים את הבצל עד שטיפה מזהיב, מוסיפים את רצועות הפלפל והפטריות ומטגנים עוד שתי דקות.

מוסיפים את השעועית לעוד כמה דקות של טיגון.

מוסיפים את הסויה, טריאקי, מלח ופלפל וממשיכים לטגן עוד כמה דקות עד שהשעועית מתרככת למידה הרצויה.

מעבירים לצלחת ובתיאבון (:

לידרס סוכנות תיווך בהרצליה

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" הרצליה לחץ כאן

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" רמת השרון לחץ כאן

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" כפר שמריהו לחץ כאן

להצטרפות לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

 

קמליה שלום
לקבלת התפריט של קמליה שלום צרו עמה קשר בטלפון או בוואטסאפ: 050-6505252

השאר תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.