במטבח של ירדנה: הכנת חלווה ביתית

ירדנה ג'נאח, מומחית לבישול ואפייה, חוזרת עם המתכון השבועי והיום היא תסביר איך להכין חלווה ביתית בזמן קצר. בתיאבון!

שרון יונתן

בשבוע שעבר העניקה לנו ירדנה ג'נאח, מומחית לבישול ואפייה, מתכון להכנת תבשיל עוף וירקות בסיר אחד והיום היא חוזרת עם המתכון השבועי – הכנת חלווה ביתית בזמן קצר.

טלי למדן יועצת נדל"ן

המצרכים הדרושים:

2 כוסות מלבין קפה (אבקת חלב)

100 גרם אבקת סוכר

טחינה גולמית

50 גרם אגוזי מלך

50 גרם שקדים מולבנים

דורון כץ נדל"ן מעוניינם למכור נכס?

50 גרם פיסטוקים (אפשר קלייה בתנור – לא חובה)

תהליך ההכנה:

לערבל במיקסר את כל החומרים עד לעיסה סמיכה

להוסיף טחינה – להתחיל בחצי כוס ולהוסיף בהתאם לאט לאט עד לאיחוד העיסה

לצפות תבנית חד פעמית ארוכה בניילון נצמד

לפזר את הפיצוחים

לשפוך את כל העיסה שעירבלנו לתבנית

להדק היטב ולכסות בניילון נצמד

להקפיא 4 שעות

המלצה של ירדנה: "ניתן להוסיף לפי טעמכם האישי: פיצוחים, שברי שוקולד, כף שוקולד השחר או נוטלה. תהנו ובתיאבון!"

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" הרצליה לחץ כאן

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" רמת השרון לחץ כאן

להצטרפות לקבוצת הוואצאפ של "שרון און ליין" כפר שמריהו לחץ כאן

להצטרפות לדף הפייסבוק של "שרון און לייין" לחץ כאן

 

ירדנה ג'נאח מכינה חלווה ביתית
החלבה של ירדנה ג'אנח
החלווה המוכנה של ירדנה ג'אנח

השאר תגובה

אתר זה עושה שימוש באקיזמט למניעת הודעות זבל. לחצו כאן כדי ללמוד איך נתוני התגובה שלכם מעובדים.